Over ons

/Over ons
Over ons2017-03-21T13:49:49+00:00

Over ons

KredietOptiek bemiddelt bij het totstandkomen van consumptieve leningen. Wanneer u geld nodig heeft, regelen wij alles van A tot Z. Dus de aanvraag bij één van onze aangesloten maatschappijen, het opstellen en bespreken van het contract, de totale afwikkeling van de in te lossen leningen, maar ook voor tijdige uitbetaling van het contract. Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat het voorstel dat u van ons krijgt voor u het meest gunstig is. Kortom, kredietbemiddeling op maat afgestemd op uw persoonlijke situatie.

Onze aanpak

Wanneer wij uw financiële gegevens hebben geïnventariseerd gaat één van onze kredietadviseurs direct voor u aan de slag. Uw kredietaanvraag wordt ingediend en binnen afzienbare tijd krijgt u terugkoppeling of het gevraagde krediet verkregen kan worden. Indien dit het geval is, zal het beste voorstel met u besproken worden. Dit kan telefonisch, maar ook een bezoek door één van onze kredietadviseurs bij u thuis behoort tot de mogelijkheden.

Uw voordeel

Doordat wij aanstellingen hebben bij meerdere maatschappijen betekent dat wij weten waar wij de goedkoopste en meest interessante lening voor u kunnen onderbrengen. Ook wordt er aandachtig gekeken of uw lopende leningen voordelig kunnen worden overgenomen wat lagere maandlasten tot gevolg heeft.

Contactgegevens

KredietOptiek
Postbus 1015
3700 BA ZEIST

tel: 035-6030131
info@kredietoptiek.nl

Bereikbaarheid

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar van 09:00 uur tot 17:00 uur op telefoonnummer 030-6958011.