Lening oversluiten

/Lening oversluiten
Lening oversluiten2017-03-21T11:10:19+00:00

Lening oversluiten

Een lening kan flink op uw maandlasten drukken. U kunt besparen op uw maandlasten door een lening over te sluiten. Hoe sneller u leningvrij bent, hoe eerder u weer volop leuke activiteiten kunt ondernemen. KredietOptiek is niet alleen dé specialist op het gebied van geld lenen, maar helpt u ook leningen over te sluiten tegen een goedkopere rente.

Waarom een lening oversluiten?

Een lening oversluiten heeft zin als u kunt profiteren van een lagere rente. Heeft u in het verleden een dure lening afgesloten bij een bank of kredietverstrekker? Dankzij de bemiddeling van KredietOptiek kunt u jaarlijks veel geld beparen.

Lening samenvoegen

Heeft u meerdere leningen lopen bij verschillende aanbieders? Waarom sluit u al deze leningen niet over naar een voordelige aanbieder? Een lening samenvoegen kan interessant voor u zijn. Laat KredietOptiek vrijblijvend een vergelijking voor u maken.

Doorlopend krediet oversluiten

Heeft u een doorlopend krediet afgesloten voor meer financiële vrijheid maar ervaart u de negatieve gevolgen van een hoge rente? Het is mogelijk uw krediet over te sluiten naar een voordelige aanbieder en betere voorwaarden. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een doorlopend krediet oversluiten en ontdek hoeveel u maandelijks kunt besparen.

Persoonlijke lening oversluiten

Wellicht heeft u in het verleden een persoonlijke lening afgesloten om een verbouwing van uw woning of auto te financieren. Jaren geleden waren de rentes erg hoog en deze drukken voortdurend op uw maandlasten. KredietOptiek brengt uw lening graag onder bij een goedkopere aanbieder. Een persoonlijke lening oversluiten kan gunstig zijn. Houd bij het oversluiten rekening met een eventuele boeterente.

Sneller leningvrij

Wilt u zo snel mogelijk van uw leningen af zijn? Laat KredietOptiek u helpen uw leningen over te sluiten tegen een aantrekkelijkere rente. Informeer vandaag nog bij ons hoeveel u kunt besparen op uw huidige leningen. Bel of mail ons direct voor een vrijblijvende vergelijking en word sneller leningvrij!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Leen veilig en verantwoord

Stel snel uw vraag

Onderwerp

Veelgestelde vragen

De rente die u mij aanbiedt is hoger dan verwacht. Hoe kan dat?2017-02-01T15:30:43+00:00

Als blijkt dat gegevens achteraf anders blijken te zijn dan bij de aanvraag, heeft de maatschappij het recht u wel of niet te accepteren. In het geval van een lage rente zullen de acceptatiecriteria strenger zijn. Indien u hier dan niet meer aan voldoet komt u in veel gevallen nog steeds in aanmerking voor de lening echter tegen een verhoogde rente.

Ik kan de prospectussen niet openen.2017-02-01T14:54:06+00:00

De prospectussen zijn in pdf formaat. en voordeel van een PDF-bestand is dat het — in tegenstelling tot bijvoorbeeld een Word-document — op elke printer er hetzelfde uit zal zien. Om deze goed te kunnen bekijken heeft u een extra programma nodig; Adobe Acrobat Reader. Deze kunt u hier gratis downloaden.

Kan de rente zomaar worden verhoogd?2017-03-13T16:08:05+00:00

Dit is alleen het geval bij doorlopend krediet. Deze rente is variabel en gekoppeld aan de geldmarkt. Dit betekent dat fluctuaties naar boven het krediet duurder maken en fluctuaties naar beneden het krediet goedkoper maken. Indien er exorbitante verhogingen door de maatschappijen worden doorgevoerd gaan we kijken of we uw lening kunnen oversluiten naar een maatschappij met een lagere rente.

Is er een minimum of maximum leeftijd?2017-03-13T16:07:21+00:00

De minimum leeftijd is 18 jaar en de maximum leeftijd is 74 jaar.

Verstrekt u leningen aan zelfstandigen?2017-03-13T16:08:05+00:00

Jazeker, dit wordt maatwerk. Er dienen dan ook andere stukken overlegd te worden.

Wat is het BKR?2017-02-01T14:42:04+00:00

Het BKR staat voor Bureau Krediet Registratie. Deze organisatie registreert alle leningen die door kredietverstrekkers worden verstrekt. Tijdens de aanvraag worden de gegevens over uw lopende leningen gecontroleerd op achterstallige betalingen.

Ik heb geen vaste baan en wil toch geld lenen, is dat mogelijk?2017-03-13T16:08:05+00:00

Ja, u kunt geld lenen wanneer u geen vaste baan heeft. Er zijn echter wel extra voorwaarden waar u aan moet voldoen.

Op welke termijn kan ik over mijn krediet beschikken?2017-03-13T16:08:05+00:00

Wanneer we alle informatie hebben ontvangen die nodig is voor het verstrekken van de lening worden de stukken doorgestuurd naar de bank. Wanneer de bank goedkeuring heeft gegeven zal deze direct tot uitbetaling overgaan.

Waaraan moet ik voldoen om een lening af te sluiten?2017-02-01T14:29:15+00:00

Vast of tijdelijk dienstverband
In Nederland woonachtig
Geldig legitimatiebewijs
Leeftijd 18 – 68 jaar

Wat is het maximale bedrag wat ik kan lenen?2017-02-01T14:28:44+00:00

Het maximale leenbedrag is afhankelijk van een aantal factoren. Er wordt gekeken naar de inkomensgegevens en maandelijkse vaste lasten. Daarnaast wordt er gerekend met een vaste norm voor levensonderhoud waardoor u veilig leent.

Waarom hebben andere aanbieders een heel lage rente?2017-02-01T13:43:24+00:00

Geld lenen heeft zijn prijs. Let goed op aanbieders die adverteren met de allerlaagste rente of allerlaagste maandlasten. Het zou kunnen zijn dat dit voor uw persoonlijke situatie niet van toepassing is. Vaak wordt er gebruik gemaakt van een instaptarief wat na verloop van tijd fors omhoog gaat. Daarnaast wordt in menig rekenvoorbeeld uitgegaan van eigen woningbezit en een maximaal belastingvoordeel, wat natuurlijk niet voor iedereen van toepassing is.