Contact Info

Hoeveel kan ik lenen 2017-04-12T11:08:14+00:00

Hoeveel kan ik ongeveer lenen?

Er zijn een aantal factoren die invloed hebben op de hoogte van het leenbedrag. Er wordt gekeken naar uw burgerlijke staat, de hoogte van uw inkomen, uw woonlasten en alle overige lasten (en eventuele leningen) per maand.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Leen veilig en verantwoord

Bereken uw maximale leenbedrag

Vul de gegevens in en bereken eenvoudig uw maximale leenbedrag.

Wat kan ik lenen?

Wat kan ik lenen? Dat is de vraag die veel mensen zichzelf stellen als ze een lening willen afsluiten. Het maximale leenbedrag is afhankelijk van uw inkomen, woonlasten en elders lopende leningen. Uiteraard is het belangrijk dat u zichzelf de vraag stelt waarvoor u het geld wilt gaan gebruiken.

Lening berekenen

Via onze website kunt u eenvoudig een lening berekenen. Of u nu kiest voor een doorlopend krediet of een persoonlijke lening, wij helpen u graag. Wij brengen een lening onder bij een betrouwbare financieringsmaatschappij tegen een aantrekkelijke rente en gunstige voorwaarden.

Rente berekenen

Zowel voor een doorlopend krediet als een persoonlijke lening wordt rente door een kredietverstrekker in rekening gebracht. Een persoonlijke lening wordt gekenmerkt door een vaste rente en een doorlopend krediet een variabele rente. U kunt op onze website uw rente berekenen.

Uw maandlasten berekenen

Het afsluiten van een lening betekent tegelijkertijd dat uw maandlasten stijgen. U kunt bij ons uw maandlasten berekenen door de hoogte van de lening in te vullen. U ziet dan direct wat de kosten zijn voor het afsluiten van een lening.

Snel geld lenen bij Kredietoptiek

Wilt u snel geld lenen bij een ervaren en betrouwbare bemiddelaar? Neemt u dan contact op met KredietOptiek. U kunt uw aanvraag bij ons indienen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op om de mogelijkheden met u te bespreken.